SMART Craiova

Lara Fabian, în noiembrie, la Craiova. Spectacolul „Pop Opera” special pentru publicul craiovean

Celebra soprană Lara Fabian va susține un spectacol-eveniment la Sala Polivalentă din Craiova, în data de 17 noiembrie 2019. Evenimentul mult așteptat de craioveni face parte din ediția a XVI-a a Festivalului Internațional „Elena Teodorini” organizat de Opera Română Craiova.

Lara Fabian, artista ale cărei performanțe live transmit o emoție rar întâlnită într-o sală de spectacol, a pregătit spectacolul-eveniment „Pop Opera” special pentru publicul craiovean.

La Sala Polivalentă din Craiova, iubitorii muzicii vor putea savura un altfel de concert Lara Fabian, pentru care faimoasa interpretă a selectat cele mai frumoase piese interpretate în cei peste 30 de ani de carieră muzicală.

Tenorul Bogdan Mihai, invitatul Larei Fabian

Un moment special al spectacolului din Craiova îl reprezintă duetul cu tenorul român Bogdan Mihai, invitatul special al Larei Fabian. Calitățile sale muzicale i-au deschis porţile marilor teatre de operă, printre care: Opera de Stat din Stuttgart, Opera Germană din Berlin, Teatrul Chatelet şi Teatrul Champs Elysees din Paris, Opera din Montreal, Dubai Opera House, Teatrul Verdi din Trieste, Teatrul Bolshoi din Moscova.

Cinci săptămâni de sărbătoare a muzicii

Evenimentul muzical „Pop Opera” face parte din cea de-a XVI-a ediție a Festivalului Internațional „Elena Teodorini” organizat de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova și al Consiliului Local Municipal. Ediția din acest an a festivalului, cuprinzând spectacole susținute pe scene din Craiova, Râmnicu-Vâlcea și București, va avea loc în perioada 8 octombrie și 17 noiembrie 2019.

Spectacolul-eveniment susținut de Lara Fabian pe 17 noiembrie 2019, la Sala Polivalentă, va fi punctul culminant al festivalului conceput ca o punte către lumea muzicală internaţională și o modalitate de a face cunoscută activitatea lirică din Craiova.

Biletele pentru spectacolul-eveniment „Pop Opera” vor fi puse în vânzare la 19 august 2019.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite