SMART Craiova

Hocus pocus preparatus! Abracadabra! Experiențe magice la Craiova! Arta magiei la ”Traian Demetrescu”

Între 30 septembrie și 06 octombrie la Casa de Cultură „Traian Demetrescu” vine maestrul Andrei Teașcă, cel care a pus bazele „Teatrului de Magie” din România, să susțină cursuri intensive de Arta Magiei.

Pasionat sau curios, indiferent de vârstă, profesorul Andrei Teașcă așteaptă să pregătescă 10 viitori artiști care îi vor fi alături într-un spectacol de magie și iluzionism la sediul Casei de Cultură „Traian Demetrescu” în data de 06.10.2019, ora 18:00.

Cei interesați pot trimite o scurtă motivație pe adresa:
https://www.tradem.ro/event/atelier-de-magie-si-iluzionism-septembrie-octombrie-2019/#cf-modal-CF5d70db074c8a15d72089fbf7d4 până pe 27.09.2019.

Andrei Teașcă este actor, regizor, scenarist, magician și art-terapeut român, doctor în Artele Spectacolului.

Andrei Teașcă este un deschizător de drumuri în prezentarea și familiarizarea publicului românesc cu arta magiei ca artă de spectacol și ca formă de terapie pentru copii, părinți, studenți, sau persoane cu dizabilități psihice și fizice. Fondator al Teatrului de Magie – unicul teatru de acest gen din România, al Academiei de Magie și al organizațiilor de profil (AMIR, Romagic, FRIM) a realizat numeroase spectacole în premieră națională, a propus concepte unice precum Iluzionismul teatral, MagicArtTherapy, Easy4Parents și a luptat pentru ca meseria de magician sa fie recunoscută, prin introducerea standardului ocupațional în COR.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite