SMART Craiova

Craiova turată! Cei mai valoroși piloți, la Campionatului Național de Super Rally!

Sfârșitul de săptămână a început în forță, în Craiova. Sute de craioveni au ieșit din casă să vadă cele mai performante mașini, dar și cei mai buni piloți ai țării. Centrul orașului este închis în aceste zile, fiind pista pentru mașinile care vor intra în competiție.

În perioada 13-14 Septembrie 2019, în municipiul Craiova se desfășoară, pentru al 3-lea an consecutiv, Craiova Super Rally, o etapă de suflet a Campionatului Național de Super Rally.

”Este un spectacol deosebit la care participă tineri și vârstnici. Suntem foarte mulți soferi, foarte mulți care ne credem piloți la volan, care de multe ori dăm frâu sentimentelor și trăirilor în modul de a conduce și provocăm de multe ori probleme în trafic. Sportivii din acest sport sunt cei care își descarcă adrenalina în cel mai disciplinat mod. Îmi place foarte mult să conduc, am carnet încă din facultate, am carnet de profesionist. Generația mea este mai apropiată de Titi Aur și mărturisesc că mi-ar face o plăcere deosebită să îl văd cum conduce din interiorul mașinii, pentru că de afară l-am văzut de foarte ori și l-am admirat”,

a spus Mihail Genoiu, primarul municipiului Craiova.

Anul acesta, intră în bătălia pentru victorie foarte mulți piloți valoroși, printre care putem să îi amintim pe Vlad Cosma, un pilot cu o bogată experiență automobilistică, Costel Cășuneanu, leaderul până în acest moment al clasamentului general, pe Dani Oțil, cunoscutul și talentatul prezentator tv, pe Lucian Răduț, multiplu campion în cadrul Campionatului Național de Viteză în coastă, pe Aurelian Andronache, și pe una dintre legendele motor-sportului românesc, Titi Aur.

Spectacolul automobilistic a debutat vineri, în Piața Mihai Viteazul, după care sâmbătă, caravana Super Rally se va deplasa înspre zona Pasajului Universității, loc în care va avea loc competiția.

Ziua de sâmbătă va demara, de la ora 09:00, cu patru sesiuni de calificări, sesiuni în urma cărora se vor stabili clasamentele pe grupe și în urma cărora primii 12 clasați vor merge mai departe în finale. Aceștia se vor duela în alte patru manșe, începând cu ora 14:30, pentru a determina cine va fi, în 2019, câștigătorul Trofeului Craiova Super Rally.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova.

În acest campionat puteți admira și o prezență feminină care se va întrece pentru câștigarea trofeului Craiova Super Rally.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite