SMART Craiova

Week-end cu spectacole și campania „O poveste pentru fiecare“, la Teatrul Colibri

Sâmbătă, 09 noiembrie 2019, la ora 11:00 ne bucurăm de spectacolul – lectură Jack și vrejul de fasole, susținut de actorii Alis Ianoș și Daniel Mirea, în Sala Studio.
Prețul biletului pentru spectacolele – lectură este 10 lei / pers.

Tot sâmbătă, 09 noiembrie 2019, dar la ora 18:00, este programat spectacolul Puiul de Om din Cartea Junglei, adaptare după Rudyard Kipling, cu scenariul, regia și scenografia semnate de Geo Dinescu și Marin Fagu, muzica și video proiecția Marin Fagu, pictură păpuși Mihai Birtu, pictură decoruri Iulia Goanță, voci: Radu Popa, Ioana și Andrei Popescu, Laura Pumnea. În distribuție: Geo Dinescu, Marin Fagu, Emanuel Popescu și Robert Iovan.

Duminică, 10 noiembrie 2019, la ora 11:00 îl întâlnim pe Zorro, în spectacolul cu scenariul şi regia de Cristian Mitescu, scenografia Oana Micu și Tiberiu Toitan, coregrafia Ionuț Sergiu Anghel, muzica Alexandru Berehoi, cu actorii: Cosmin Dolea, Geo Dinescu, Marin Fagu, Adriana Ioncu.

Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului. Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri.

Teatrul pentru copii și tineret Colibri continuă, de asemenea, campania O poveste pentru fiecare, campanie de strângere de cărți cu povești pentru clubul de lectură al Centrului Misionar – Educativ al Parohiei Oota din Craiova. Cărțile pot fi aduse la sediul Teatrului Colibri. Campania O poveste pentru fiecare se va derula până la 15 decembrie 2019.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite