SMART Craiova

Copiii așteptați la Planetarium – Muzeul Olteniei Craiova!

Cei care nu ați vizitat încă Planetarium de la Muzeul Olteniei, sunteți așteptați în str. Popa Șapcă, la Secția de Științele Naturii! Îmbarcați în capsula timpului, veți avea parte de imagini uimitoare care proiectate special pe ecranul sferic crează o senzație complet fascinantă și memorabilă!

Fie că vorbim de o călătorie în UNIVERS, pe TERRA, fie că simulăm zborul și sfera cereasca, senzatia este că, tânăr, adult, copil sau senior, faci parte din subiectul filmului deoarece ecranul te înconjoară și îți oferă surprize în fiecare secundă!

Vă așteptăm cu drag la prelegerile despre stele, planete, constelații sau univers precum și la proiecțiile celor 9 documentare deținute de Secția de Științele Naturii ce reprezintă o incursiune în Univers, o călătorie virtuală printre stele, constelații, planete, asteroizi, o galerie de imagini ale corpurilor cerești.

Filmele documentare pot fi vizionate, în grupuri organizate, în cursul săptămânii, conform programului Muzeului Olteniei, de marți până duminică, în intervalul orar 09.00-17.00, ultimul vizitator, intrare la ora 16.30, iar în weekend conform următorului program:

SÂMBĂTĂ

11.30 – Mars Mission – Misiune pe Marte (prezentare în română), 30 min., toate categoriile de vizitatori;
12,30 – Galaktos (prezentare în română și engleză), 30 min., grupul țintă elevi și studenți;
13,30 – Planets – Planetele, (prezentare în română), 30 min., grupul țintă elevi și studenți;
14,30 – Climate Change – Schimbări climatice (prezentare în română și engleză), 31 min., toate categoriile de vizitatori;
15,30 – Touching the Edge of the Universe – La marginile Universului (prezentare în română), 50 min., toate categoriile de vizitatori.

DUMINICĂ

11,30 – Race to Earth – Cursă către Pământ (prezentare în română), 30 min., grupul țintă preșcolari;
12,30 – Origins of Life – Originile vieții (prezentare în română), 30 min., toate categoriile de vizitatori;
13,30 – Alma (prezentare în română), 30 min., toate categoriile de vizitatori;
14,30 – Water, a Cosmic Adventure – Apa, o aventură cosmică (prezentare în română), 30 min., toate categoriile de vizitatori;
15,30 – Two small pieces of glass – Două bucățele de sticlă (prezentare în română), 20 min., toate categoriile de vizitatori.

Aceste spectacole pot fi vizionate, în cursul săptămânii, în grupuri organizate.

În zilele de sâmbătă și duminică, este de preferat ca grupurile să fie de minim 10 persoane. Programarea se face la sediul Secției de Științele Naturii, str. Popa Șapcă nr. 8, sau la numărul de telefon 0251.411906 sau email stiintele_naturii@muzeulolteniei.ro.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite