SMART Craiova

Sărbători speciale – Bizarre Bazaar, manufacturieri celebri ai Craiovei cu obiecte pentru cei dragi

În binecunoscuta tradiţie a ultimilor 7 ani, Asociaţia Carousel Project vă invită şi în această iarnă să va bucurati de Sărbători speciale, pline de inspiraţie, talent, drag şi originalitate! Bizarre Bazaar, proiect de promovare a manufacturierilor şi artiştilor din Craiova început din 2012, vă pofteşte din nou în foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu”, luni, 2 decembrie, pentru ediţia de Iarnă 2019. Iar pentru că există 2 momente fierbinţi ale lunii decembrie – Moş Nicolae si Crăciunul, târgul nostru va fi împărţit în 2 sesiuni de shoppping magic pentru voi şi cei dragi vouă!

În intervalul 2 – 5 decembrie, între orele 10.00 – 21.00, îl avem aşadar invitat pe simpaticul Moş Nicolae, sosit cu o echipă bine organizată: tinerii artişti ai Liceului de Arte ”Marin Sorescu” si ai Liceului Tehnologic ”Beethoven”, care au pregătit o expoziţie de artă cu vânzare, lucrările lor de pictură, grafică şi sculptură fiind apreciate de Moş în topul cadourilor promovate în acest sezon.
Alături se vor instala manufacturieri celebri ai Craiovei, care vor aşeza în desaga batrânelului nemaivazute şi nemaiîntâlnite cadouri lucrate cu totul şi cu totul manual: bijuterii din metal, piele, pietre sau fimo, poşete şi genţi, perne, lămpi, accesorii inspirate, felurite decoraţiuni, piese de tapiserie, tablouri, icoane şi alte obiecte care vă pot decora casele înainte şi după Sărbători, păpuşi din materiale textile şi alte jucării şi desigur, mult aşteptatele globuri pictate manual şi alte podoabe de brad pentru casă, care vor putea fi personalizate pe loc!

În echipa Moşului au intrat şi ajutoare de nădejde, cu misiune clară: să-i poarte pe copii într-o călătorie magică, in care creativitatea şi jocul să fie regulile obligatorii. Astfel, Asociația Culturală HIGH LA TEATRU îi va iniţia pe micuţi în lumea fascinantă a spectacolului şi actoriei, cu ateliere de teatru şi improvizaţie. Evenimente Minunate le-a pregătit prichindeilor un program exploziv de animaţie, joacă, dans, pictură pe faţă şi modelare baloane. Manufacturieri pricepuţi îi vor învăţa pe micii participanţi să-si creeze singuri decoraţiunile de Crăciun, în ateliere de confecţionare globuri din pânză, pictură pe globuri şi realizare ornamente de iarnă, obiecte cu care copiii vor pleca acasă. Iar Smart School Concept le va fi micuţilor ghid în limba engleză, pregătindu-le ateliere isteţe şi atrăgătoare: Christmas Storytelling Club, Christmas Carols Club, Christmas Crafts, Write a letter to Santa Claus. Participanţii la atelierele în limba engleză vor putea câştiga, în urma unei tombole organizate de Smart School Concept, premii şi alte surprize: un voucher în valoare de 250 de lei pentru un copil care doreşte sa studieze limba engleză sau germană la Smart School; un voucher în valoare de 150 de lei pentru una dintre cele două tabere organizate de Smart School în luna iulie 2020; un pachet de cărţi în limba engleză.

Programul Atelierelor Moşului este zilnic, între orele 15.00 – 18.00
– luni, 2 decembrie, atelier Evenimente Minunate, de animaţie, muzică, dans, modelare baloane şi pictură pe faţă
– marţi, 3 decembrie, atelier confecţionare globuri din pânză
– miercuri, 4 decembrie, atelier pictură pe globuri
– joi, 5 decembrie, atelier realizare ornamente de iarnă
– atelierele Smart School Concept se desfăşoară în toate cele 4 zile, în acelaşi interval orar, în paralel cu atelierele de manufactură
Participarea la ateliere este gratuită! Părinţii şi bunicii sunt rugaţi să vină cu copiii cu 15 minute mai devreme de ora anunţată, pentru o bună organziare!

Din echipa lui Moş Nicolae vor face parte şi Nacki Pictures Cabina Foto care va oferi recuzită de sezon cu care intreaga familie îşi poate face pe loc fotografii de Sărbători, pe care să le aşeze apoi la loc de cinste lângă brad sau să le ofere în dar celor dragi.
Şi, ca în fiecare an în această perioadă, Cufărul cu Cadouri va sta la loc de cinste în foaier, aşteptând cu nerăbdare să fie umplut de craiovenii binevoitori cu jucării, cărţi şi alte surprize, daruri care vor ajunge în preajma Crăciunului la copiii nevoiaşi din Craiova şi împrejurimi.

A doua sesiune a Târgului de Artă şi Manufactură Bizarre Bazaar se va desfăşura în intervalul 16 – 19 decembrie şi va avea loc tot în foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova. Gazdă va fi, de această dată, blândul şi jovialul Moş Crăciun. Care a încheiat deja un contract de împrumt cu Moş Nicolae pentru echipă! Aşa încât, programul va fi acelaşi, ajutoarele aceleaşi, iar atelierele se vor desfăşura în aceleaşi condiţii. Cu precizarea că fiecare va fi unic şi spectaculos, o adevarată aventură creativă pentru orice copil!

Aşadar, vă aşteptăm să ne vizitaţi în perioadele 2 – 5 şi 16 – 19 decembrie, în foaierul Teatrului Naţional Marin Sorescu, între orele 10.00 – 21.00. Mămici, tătici, bunici şi pitici şi toată gaşca de rude şi vecini!
Partenerii acestui eveniment sunt: Liceul de Arte „Marin Sorescu” din Craiova, Liceul Tehnologic „Beethoven” din Craiova, bebevesel.ro, Pipăruş Factory, Smart School Concept, Asociaţia HIGH LA TEATRU, Asociaţia RE-INVENTEAZA-TE, Evenimente Minunate.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite