SMART Craiova

Concert de Crăciun pentru odihnit sufletul. Împreună construim Tabăra Bucuriei pentru copiii cu afecțiuni oncologice

A dărui este împlinire! Este gestul pe care îl putem face cu atât de multă ușurință! Este atât de simplu să faci bine! Și când acest bine adună la un loc o comunitate care luptă pentru o cauză, a copiilor bolnavi, a copiilor cu afecțiuni oncologice sau alte afecțiuni grave, știi că nimic nu este pierdut. Veniți pe 15 decembrie, ora 18.30, la Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri, la Concertul de Crăciun organizat de Asociația Bucurie pentru Viață, pentru că avem nevoie înainte de Crăciun să stăm puțin și ”să ne odihnim sufletul”…

Este decembrie, luna în care dăruim și în care ne încărcăm atât de mult cu energia celor din jur. Asociația Bucurie pentru Viață vă invită la un concert de Crăciun cu invitați deosebiți: Alexandra Păceană, MashUp Band, Ana Teodora și Colindători.

Intrarea la concert este liberă, în limita locurilor disponibile. Rezervarea invitațiilor se face telefonic la numărul 0757.632.226 sau pe pagina Facebook a evenimentului, invitațiile urmând a fi ridicate în format fizic de la agenția Teatrului Colibri, în perioada 5-8 decembrie 2019.

În cadrul evenimentului, spectatorii pot achiziționa ornamente de Crăciun confecționate de copii sau pot face donații pentru construirea Taberei Bucuriei, prima tabără pentru copii cu afecțiuni oncologice și alte afecțiuni grave din Oltenia.

Asociația Bucurie pentru Viață este cea care de aproape un an a campat Tabăra Bucuriei, în fiecare miercuri și sâmbătă, la Secția de Oncopediatrie a Spitalului Județean de Urgență Craiova. O mână de oameni cu multe jocuri și optimism și dorință de a aduce zâmbetul pe chipul copiilor cu diverse afecțiuni maligne care se află internați. Dorința de a aduce bucurie.

Asociația Bucurie pentru Viață și-a propus să construiască prima tabără de vară pentru copiii cu afecțiuni oncologice și alte afecțiuni grave din Oltenia, un loc de vis unde copiii să se poată juca, să își facă noi prieteni, să uite pentru o vreme de boala și de tratamentul dureros, plecând acasă cu speranța vindecării și a reîntoarcerii în tabără cât mai curând și cât mai sănătoși.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite