SMART Craiova

Seara superlativelor din sportul doljean! Află cine sunt sportivii anului 2019!

A devenit deja o tradiție ca cei mai buni sportivi doljeni să fie recompensați. Evenimentul, organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Dolj, a avut loc marți, 17 decembrie, în incinta Facultății de Agronomie – Aula Buia.

Ani întregi de muncă, antrenamente, sacrificii pentru a ajunge campioni în diferite ramuri sportive. Ei sunt campionii noștri, campionii doljeni, sportivi și antrenori care au devenit cunoscuți pe plan național și internațional.

Sportivii şi antrenorii acestora au primit diplome, plachete, premii în bani, dar şi multe aplauze și încurajări să meargă pe acest drum atât de greu, dar atât de frumos.

Au fost premiați pe rând juniorii participanți la sporturi olimpice și neolimpice, campionii de la Campionatul European de tenis juniori și cadeți, campionii de la Campionatul european de lupte, Campionatul Balcanic de judo, Cupa Europei judo, Campionatul mondial de karate Fudokan, Campionatul mondial de karate Shotokan, Campionatul Balcanic de atletism, Campionatul mondial de atletism master, dar și participanți la alte campionate internaționale.

Sportivii anului 2019 au fost desemnați: Alexandra Anghel – sport individual, de la Clubul Sportiv Universitatea Craiova câștigătoarea a locului IV la Campionatul European de lupte, Senioare; Locul IV la Campionatul European de lupte, under 23; Locul V la Campionatul Mondial de lupte, senioare și Alexandru Cicîldău – sport de echipă, de la Clubul Sportiv Universitatea Craiova, câștigător al locului IV la Campionatul European de Fotbal, tineret.

”Mă bucur că sunt apreciat. Acest premiu mă motivează, nu este primul premiu pe care îl primesc și cu siguranță nu va fi nici ultimul”,

a spus Alexandru Cicîldău.

Antrenorul anului 2019 a fost desemnat Aurel Cimpoeru, antrenorul sportivei Alexandra Anghel.

Felicitări tuturor!

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite