SMART Craiova

Maria a împlinit astăzi 5 ani. Tabăra Bucuriei i-a pregătit o zi magică!

Decembrie este MAGIC! Magică a fost ziua de duminică, 22 decembrie 2019. Tabăra Bucuriei a campat astăzi nu în spital așa cum deja v-a obișnuit, ci în comuna doljeană Dăbuleni. La Maria. O fetiță de numai 5 ani pe care voluntarii Asociației Bucuriei pentru Viață au sărbătorit-o așa cum se cuvine, cu praf de magie, multă iubire, daruri și @Magic Bus.

Trebuie doar să vrei! Iar Asociația Bucurie pentru Viață și alți zeci de oameni care li s-au alăturat vor! Vor să aducă BUCURIE pe chipul copiilor pe care viața îi încearcă cu diverse afecțiuni oncologice sau alte afecțiuni grave.

O duminică de decembrie specială, o zi încărcată de emoții greu de descris în cuvinte. Maria a avut ziua de naștere ca în basme. Cu prietenii de grădiniță alături. Cu copiii din comunitatea în care trăiește, cea de acasă, din Dăbuleni și comunitatea din Tabăra Bucuriei. Cum poți descrie ochii unui copil și zâmbetul și uimirea atunci când vede la poarta casei sale un autobuz magic, un loc de joacă pe roți cu jocuri și surprize. @Magic Bus. Și cum poți descrie fericirea unei mame care ar da orice să își vadă copilul sănătos și fericit!

Sărbătorile pot începe! Energia și fericirea și dragostea acestui copil minunat, Maria, ne-a dat putere, dorință și încredere să credem cu tărie în Tabăra Bucuriei, locul în care copiii bolnavi să zâmbească!

Asociația Bucurie pentru Viață este cea care de aproape un an a campat Tabăra Bucuriei, în fiecare miercuri și sâmbătă, la Secția de Oncopediatrie a Spitalului Județean de Urgență Craiova. O mână de oameni cu multe jocuri și optimism și dorință de a aduce zâmbetul pe chipul copiilor cu diverse afecțiuni maligne care se află internați. Dorința de a aduce bucurie.

Asociația Bucurie pentru Viață va construi la Bratovoiești prima tabără de vară pentru copiii cu afecțiuni oncologice și alte afecțiuni grave din Oltenia, un loc de vis unde copiii să se poată juca, să își facă noi prieteni, să uite de boală și tratament!

Și nu uitați! Și dumneavoastră puteți pune o cărămidă la construirea taberei! Este atât de ușor să faci bine! Trebuie doar să vrei!

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite