SMART Craiova

Dan Nistor: „Sper din tot sufletul să facem lucruri minunate”

Noua achiziție a Universității Craiova a fost astăzi prezentată în cadrul unei conferințe de presă la care au luat parte Sorin Cârțu, președintele echipei, și Marcel Popescu, managerul general al echipei. Dan Nistor a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu Craiova şi va purta numărul 16.

Mă bucur că sunt aici. Mă bucur foarte mult că cei de la Universitatea Craiova s-au gândit la mine. Sper să fac o treabă extraordinară aici și cu siguranță fanii olteni mă vor iubi. Îmi doresc să câștig titlul, să câștig Cupa României și să particip într-o cupă europeană. Stadionul și suporterii minunați m-au convins să vin la Craiova. Sper din tot sufletul să facem lucruri minunate. Universitatea Craiova este o echipă imensă în România. Este o echipă de tradiție, cu suporteri minunați”.

Mijlocașul a vorbit și despre perioada petrecută la Dinamo, lămurind aspectele transferului său la Craiova.

Iubesc fanii lui Dinamo, îi voi iubi toată viața mea, însă acum sunt la Craiova și îmi voi da viața pentru Craiova. Cred că transferul meu este o lovitură foarte bună pentru Universitatea Craiova. Cei de la Dinamo și cei de la Craiova se înțeleseră înainte ca eu să știu ceva”.

Universitatea Craiova va efectua stagiul de pregătire centralizată în Turcia, în perioada 7-25 ianuarie.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite