SMART Craiova

Studenții doljeni așteptați la muncă în străinătate

Studenții doljeni cu vârsta între 18 și 35 de ani care doresc să muncească pe perioada verii în Germania sunt așteptați la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Dolj pentru înscriere.

În această săptămână a început înregistrarea aplicațiilor studenților care doresc să lucreze ȋn Germania pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni). Pot aplica studenții care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Dolj se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, str. Eugeniu Carada,nr.13A, localitate Craiova, în vederea înregistrării aplicațiilor.

Ȋnregistrarea se va desfășura până pe 14.02.2020, ȋn intervalul luni – joi, orele 10.00 – 15.30 și vineri, orele 10.00 – 13.00.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de aplicare, documentele necesare ȋnregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0251/306.100, interior 122 sau se găsesc pe site-ul www.anofm.ro>AJOFM DOLJ >Comunicare> Materiale informative.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite