SMART Craiova

Are 36 de ani, este mama unei fetițe de șase ani și luptă cu o boală cruntă! Mirela Dincă are nevoie de sprijin financiar

Craioveanca Mirela Dincă are 36 de ani și toate motivele din lume să trăiască. Pentru viitorul ei, pentru familie, dar mai presus de orice pentru fetița ei, în vârstă de șase ani. Acum se luptă însă cu o boală cumplită, o problemă medicală din sfera oncologică: neoplasm de sân, metastaze cerebrale multiple operată cu leziuni secundare nou apărute în afara câmpului operator. Edem cerebral reactiv.

Mirela este o femeie puternică, o femeie înzestrată cu cei mai frumoși ochi albaștri. O femeie care luptă să trăiască. Și care are nevoie de sprijin!

Până în urmă cu trei ani, avea toate motivele să se considere o femeie împlinită, cu o carieră frumoasă, cu planuri pentru viitor, cu vise…În 2017, însă totul s-a năruit. Tot. În numai o clipă. A mers la medic pentru investigații la ganglionul ce-i apăruse la sân. Verdictul medicilor a fost extrem de dur: cancer la sân. A fost operată urgent și după câteva luni totul părea să reintre pe făgașul normal. Doi ani însă a durat această normalitate. Au apărut apoi din senin amețeli, stări de leșin, dureri de cap. Alte investigații, alt diagnostic necruțător: tumoare la cap.

Mirela a suferit astfel noi intervenții chirurgicale pentru extirparea tumorii, alte clipe de coșmar petrecute în terapie intensivă, alte ore petrecute în saloane de spital, radioterapie.

La sfârșitul lunii ianuarie 2020, trebuie să efectueze un nou RMN cu substanță de contrast. Având în vedere gravitatea bolii, medicii i-au expus cele mai bune variante pe care le are pentru a lupta. I-au recomandat imunoterapia ce include o varietate de tratamente care funcționează în moduri diferite: unele sunt destinate să stimuleze sistemul imunitar de apărare într-un mod general, altele ajută sistemul imunitar să recunoască și să atace celulele canceroase în mod specific.

Banii pe care soții Dincă îi strânseseră cu mari eforturi pentru a-și cumpăra o locuință, i-au folosit pentru tratamente. Iar, acum mai mult ca niciodată au nevoie de sprijin financiar.

Doar împreună putem reuși, împreună putem oferi Mirelei sprijinul financiar de care are atâta nevoie. Și astfel putem ajuta fetița de numai șase ani care ar da orice să își vadă iar mama zâmbind!

Cei care doriți să o sprijiniți pe Mirela o puteți face donând orice sumă în contul deschis la Banca Transilvania – SUCURSALA CRAIOVIȚA NOUĂ
Dincă Mirela Ramona – RO61BTRL01701201W10006XX

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite