SMART Craiova

Compania UPI dă tonul: : #existaviatadupacoronavirus! Prima companie privată ce vine în sprijinul autorităților și al cetățenilor!

Compania UPI, companie lider pe piața locală, dar și regională, de import și distribuție a produselor Ho.Re.Ca vine în sprijinul autorităților și al comunității!

”Susținem comunitatea, suntem parte din ea și datorită ei am ajuns acolo astăzi ne situăm! Având în vedere situația în care România se află, unde numărul persoanelor infectate cu Coronavirus este în continuă creștere, compania UPI, companie lider pe piața locală, dar și regională, de import și distribuție a produselor Ho.Re.Ca, vine în sprijinul autorităților și al cetățenilor lansând campania: #existaviatadupacoronavirus.
UPI este prima companie din județul Dolj care anunță oficial că este dispusă să ofere sprijin. Avem produse alimentare, avem opt dube frigorifice, avem spațiu de 1500 mp, din care 600 mp refrigerat, dispunem de produse refrigerate și congelate. Iar, dumneavoastră, reprezentanți ai autorităților locale, regionale și naționale nu uitați că vă puteți baza pe sprijinul nostru pentru a depăși această criză împreună! UPI vă pune la dispoziție tot ce este nevoie!”,

au precizat reprezentanții Companiei UPI.

Începând de luni, 16 martie, UPI va pune la dispoziția craiovenilor lista cu produsele pe care le pot comanda de acasă, iar pentru comenzi mai mari de 100 lei livrarea este gratuita pe raza Craiovei. Îi puteți găsi pe facebook pe pagina: UPI – Vointa Munca Determinare VMD.

Misiune. Viziune. Valori. Prin muncă, voință și determinare, UPI își dorește menținerea poziției de lider în România. În prezent, au peste 1000 de produse pe care le distribuie. În plus, ei aduc orice dorește clientul, în cel mai scurt timp posibil.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a decis în această săptămână că situaţia generată de noul Coronavirus este pandemie. România a depășit sâmbătă, 14 martie, pragul de 100 de persoane infectate cu coronavirus și a trecut la scenariul trei pregătit de autorități.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite