SMART Craiova

Redirecţionează 2% sau 3.5% din impozitul pe venit pentru Tabăra Bucuriei! Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 30 iunie

Tabăra Bucuriei. Colțul de rai din comuna Bratovoiești, Dolj, se transformă pe zi ce trece în spațiul ideal de vacanță pentru copiii cu afecțiuni oncologice și alte afecțiuni grave. Este locul în care din vara acestui an se va deschide tabăra atât de așteptată.

Fiecare dintre noi poate contribui, fie ca voluntar, fie cu orice sumă de bani pentru ca această construcție să fie gata, fie prin direcționarea din impozitul reținut de stat în 2019. Declarația se depune până la data de 30 iunie de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor și/sau venituri din pensii din România. Redirecționarea nu vă costă nimic și se poate face cu un efort minim. Dacă nu alegeți să redirecționați cei 2%, acești bani se duc la bugetul statului.

Cei care decideți să direcționați 2% sau 3.5% din impozitul reținut pentru anul trecut, puteți descărca formularul atașat, completa prima secțiune cu datele personale și semna.

https://drive.google.com/file/d/12U7pWQnejP7aTOd372crIuNhLRFAVTna/view?fbclid=IwAR1irjca96zeQqEBdCf0PXwinKYvvuyP0X_6F_-YdIFTzT2ArB29UB0z2V4

La Bratovoiești se lucrează intens, fundațiile spațiilor de cazare ale Taberei au fost finalizate. În curând vor ajunge și căsuțele de lemn.

Vă atașăm mai jos alte linkuri ale unor articole publicate pe Smart Craiova:

Tabăra Bucuriei în Secția de Oncopediatrie. Două ore magice în preajma copiilor

Tabăra Bucuriei. Asociația Bucurie pentru Viață caută voluntari pentru copiii cu cancer!

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite