SMART Craiova

Teatrul Colibri deschide Stagiunea estivală 2020 cu spectacole în aer liber!

Teatrul pentru copii și tineret Colibri deschide în week-end Stagiunea estivală 2020 cu două spectacole în aer liber, respectând măsurile și regulile pentru prevenirea răspândirii COVID-19 prevăzute în ordinul comun al miniștrilor Culturii și Sănătății, publicat în Monitorul Oficial Partea I, Nr.460/29.V.2020.

Așadar, așteptarea a luat sfârșit. Sâmbătă, 06 iunie 2020, la ora 17:00 ne întâlnim pe esplanada Teatrului Colibri, cu Gogoașa Năzdrăvană, reprezentație adaptată pentru scenă în aer liber după spectacolul Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor, cu scenariul și regia de Alla Cebotari, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Emanuel Popescu și Daniel Mirea, cu scenografia semnată de Iulia Goanță, iar muzica de Alin Macovei – Moraru.

Știm că vă este dor de întâlnirile noastre minunate din Festivalul Puppets Occupy Street, când ocupăm Parcul Romanescu cu veselie și jocuri fermecate. Așa că, ne-am propus să ne reluăm frumoasele obiceiuri. Iar dacă suntem cuminți, disciplinați și ascultători, avem și anul acesta parte de festival.

Până atunci, am programat în Parcul Romanescu o primă oră de Povești cu păpuși, la Teatrul de Vară, duminică, 07 iunie 2020, ora 11:00. Spectacolul este o surpriză care ne va pune la încercare imaginația, curiozitatea și precizia cu care vom recunoaște personaje, păpuși, actori.

Accesul la ambele reprezentații este gratuit și se face exclusiv în limita locurilor disponibile în spațiile special amenajate pentru public, potrivit normelor în vigoare în timpul stării de alertă cauzată de COVID-19.

Îi rugăm pe spectatori să ne fie alături, respectând normele și cerintele, pentru că sunt situații extreme pe care doar împreună le putem depăși. Contăm și de această dată pe spectatorii noștri în fața noilor provocări, care acum sunt, printre altele: purtarea obligatorie a măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata reprezentațiilor, distanțarea de 2 m dintre locuri și măsurarea temperaturii înainte de intrarea la spectacole.

În același timp, mulțumim Primăriei Municipiului Craiova și colegilor de la Opera Română Craiova pentru promptitudine și sprijin necondiționat pentru susținerea spectacolelor noastre la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu.

În caz de vreme nefavorabilă (ploaie, vânt puternic) spectacolele vor fi anulate!

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite