SMART Craiova

Călătorul intergalactic poposește în premieră, sâmbătă, pe esplanada Teatrului Colibri

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova mediază, în week-end, întâlnirea publicului cu două personaje simpatice și creative, în cadrul Stagiunii estivale 2020.

Spectacolul Călătorul intergalactic este a doua premieră a acestei stagiuni, după Povestea Scufiței Roșii, dăruită copiilor de actrița Adriana Ioncu, online, pe pagina facebook a teatrului, la 1 iunie 2020.

Și pentru că dorul de teatru a fost mare, publicul craiovean s-a bucurat să (re)vadă, în ultimele două săptămâni, spectacole de scenă, adaptate pentru a fi jucate în aer liber, în condiții speciale. Este vorba de Gogoașa năzdrăvană, cu actorii Alla Cebotari, Daniel Mirea și Emanuel Popescu și Cenușăreasa, cu Alis Ianoș, Cosmin Dolea, Adriana Ioncu, Geo Dinescu, Oana Stancu, Daniel Mirea, Robert Iovan, Ionica Dobrescu.

Călătorul intergalactic își va face apariția sâmbătă, 20 iunie 2020, la ora 17:00, pe esplanada Teatrului Colibri, ajutat să intre în lumea poveștilor de actorii Marin Fagu, Alis Ianoș, Geo Dinescu, inițiatorii proiectului și creatorii acestui spectacol de teatru de umbre.

Duminică, 21 iunie 2020, la ora 11:00, actorii Geo Dinescu și Marin Fagu aduc Profesorul distrat în Parcul Romanescu, la Teatrul de Vară. Năstrușnicul profesor și-a câștigat deja o sumedenie de admiratori în Regatul copilăriei cu experimentele lui spectaculoase și amuzante.

Accesul la ambele reprezentații este gratuit și se face exclusiv în limita locurilor disponibile în spațiile special amenajate pentru public, potrivit normelor în vigoare în timpul stării de alertă cauzată de COVID-19.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite