SMART Craiova

Teatrul Colibri continuă și în luna iulie maratonul păpușilor în lumea poveștilor

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova ocupă și week-end-urile lunii lui Cuptor cu spectacole pe esplanada instituției și la Teatrul de vară din Parcul Nicolae Romanescu. Noi aventuri cu personaje simpatice îi așteaptă pe cei mici în zilele de sâmbătă și duminică, până la finalul lunii iulie, în cadrul Stagiunii estivale 2020.

Sâmbătă, 04 iulie, de la ora 18:00, ne bucurăm de Invitație la joacă, pe esplanada Teatrului Colibri, iar duminică, 05 iulie 2020, la ora 11:00, bucuroși o luăm Razna prin povești în Parcul Romanescu, la Teatrul de Vară.

Următoarele spectacole programate sunt:

Șoricelul și balena Banela:
sâmbătă, 11 iulie, ora 18:00 – esplanada Teatrului Colibri
duminică, 12 iulie, ora 11:00 – Teatrul de Vară – Parcul Romanescu

Povestea flașnetarului:
sâmbătă, 18 iulie, ora 18:00 – esplanada Teatrului Colibri
duminică, 19 iulie, ora 11:00 – Teatrul de Vară – Parcul Romanescu

Profesorul distrat:
sâmbătă, 25 iulie, ora 18:00 – esplanada Teatrului Colibri
duminică, 26 iulie, ora 11:00 – esplanada Teatrului Colibri

Maratonul păpușilor în lumea poveștilor Stagiunii estivale 2020 a pornit pe 6 iunie, cu reprezentanția Gogoașa Năzdrăvană și a continuat cu spectacolele Cenușăreasa, Călătorul Intergalactic, Profesorul distrat și Razna prin povești.

Accesul la reprezentații este gratuit și se face exclusiv în limita locurilor disponibile în spațiile special amenajate pentru public, respectând măsurile și regulile pentru prevenirea răspândirii COVID-19: purtarea obligatorie a măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata reprezentațiilor, distanțarea de 2 m dintre locuri și măsurarea temperaturii înainte de intrarea la spectacole.

În caz de vreme nefavorabilă (ploaie, vânt puternic) spectacolele vor fi anulate!

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite