SMART Craiova

Gala Operetă, pe scena Teatrului de Vară din Parcul Nicolae Romanescu

Publicul din Craiova are ocazia de a urmări în această săptămână un spectacol special prezentat de Opera Română Craiova. Gala de Operetă va avea loc sâmbătă, 11 iulie 2020, de la ora 21.00, pe scena Teatrului de Vară din Parcul Nicolae Romanescu, în cadrul programului Art in the Park 2020, o inițiativă a Primăriei Municipiului Craiova.

Evenimentul îi va aduce în fața spectatorilor pe artiștii Renata Vari, Mariana Bulicanu, Noemi Modra, Mihaela Popa, Ioan Cherata, Edith Mag, Daniel Cornescu, Gabriel Marciu, alături de Orchestra, Corul și Baletul Operei Române Craiova, sub conducerea muzicală a maestrului Dumitru Cârciumaru.

Programul cuprinde arii, duete, momente orchestrale, corale și de balet din operete îndrăgite în întreaga lume, precum și un tribut adus celebrului compozitor Ennio Morricone, plecat dintre noi în această săptămână.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Craiova și al Consiliului Local Municipal.

Accesul este gratuit și este permis în limita locurilor disponibile și a măsurilor dispuse de autorități. Rezervările pot fi făcute la agenția de bilete a Operei Române Craiova, str. Mihai Viteazul nr. 7, 0351.442.471, agentiadebilete@operacraiova.ro.

Opera Română Craiova îi asigură pe spectatori că va lua toate măsurile pentru siguranța celor prezenți și le reamintește că este necesar să poarte masca de protecție pe durata evenimentului și să rămână pe locurile indicate de organizatori. Accesul este permis persoanelor cu o temperatură de maxim 37.3 grade Celsius, începând cu ora 20.00.

Mai multe informații:
www.operacraiova.ro
https://www.facebook.com/operacraiova/

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite