SMART Craiova

Requiem, pe scena Teatrului de Vară, pe 1 august

Opera Română Craiova îi invită în această săptămână pe iubitorii muzicii la un eveniment dedicat memoriei victimelor virusului SARS-CoV-2. „Requiem”, monumentala creație a lui Mozart, va putea fi ascultată sâmbătă, 1 august 2020, de la ora 20.30, la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu.

Spectacolul face parte din programul Art in the Park și îi va aduce în fața publicului pe soliștii Mariana Bulicanu, Mihaela Popa, Bogdan Lupea, Ioan Cherata, Orchestra și Corul Operei Române Craiova, sub conducerea muzicală a maestrului Dumitru Cârciumaru.

Opera Română Craiova îi invită astfel pe melomani la un eveniment muzical care se dorește a fi un moment de introspecție și solemnitate dedicat memoriei celor care au fost răpuși de virus și un semn de solidaritate și compasiune față de familiile care au pierdut persoane dragi în timpul pandemiei.

Intrarea la eveniment este gratuită, iar spectatorii sunt rugați să rezerve locurile la agenția de bilete a Operei Române Craiova, str. Mihai Viteazul nr. 7, 0351.442.471, agentiadebilete@operacraiova.ro, deschisă de luni până joi în intervalul 9.00-15.00 și vineri între 9.00 și 13.00. Opera Română Craiova îi asigură pe spectatori că ia toate măsurile pentru siguranța celor prezenți și le reamintește că este necesar să poarte masca de protecție și să își păstreze locurile pe toată durata evenimentului. Accesul la spectacol este permis în intervalul 19.30-20.30, persoanelor cu o temperatură de maxim 37.3 grade Celsius, în limita locurilor disponibile și a măsurilor dispuse de autorități.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite