SMART Craiova

Ciprian Arnăutu, primarul PSD de care Rast are nevoie

Comuna Rast are nevoie de o conducere nouă, de o echipă tânără care să fie alături de oameni, pentru oameni, cu proiecte concrete și cu o viziune care să aducă localitatea în anul 2020.

Candidatul PSD pentru fotoliul de primar, Ciprian Arnăutu, a explicat că, alături de echipa sa de consilieri, își propune să le demonstreze răstenilor că lucrurile nu sunt nici pe departe așa cum s-au obișnuit în ultimii peste 25 de ani.

Fiu al satului, care cunoaște toate problemele comunei, Ciprian Arnăutu e direct interesat de problemele pe care comunitatea le are și consideră că e nevoie de o implicare vizibil mai mare pentru a face din Rast o comună cel puțin egală cu cele fruntașe ale județului.

Împreună, avem o nouă șansă de a vedea cum este să trăiești într-o comună civilizată, cu posibilități de creștere a nivelului de trai, cu opțiuni concrete pentru fiecare cetățean, indiferent de vârstă. Fie că vorbim despre educație, locuri de muncă, infrastructură, cultură sau mediu, fiecare dintre acestea este un domeniu care trebuie tratat cu seriozitate maximă, pentru că toate la un loc, adunate, înseamnă mai bine pentru fiecare dintre noi”,

a precizat Ciprian Arnăutu.

Consiliere pe fonduri europene pentru fermieri
Printre proiectele pe care candidatul PSD le propune cetățenilor regăsim asfaltarea de drumuri comunale, implementarea sistemului de apă și canalizare în toată comuna, reabilitarea grădiniței și a școlilor, dar și o chestiune extrem de importantă: angajarea de specialiști în cadrul primăriei, în vedea consilierii pe fonduri europene a micilor fermieri. Producătorii locali sunt extrem de importanți și cu un potențial enorm, însă ei au fost uitați cu desăvârșire de actuala administrație. Candidatul PSD urmează să înființeze, de asemenea, un centru de recoltare a legumelor, pentru ca producția locală să fie valorificată corespunzător.


Pe lângă proiectele menționate mai sus, Ciprian Arnăutu vrea să salubrizeze, în următorul mandat, toată comuna, dar în special casele dezafectate în urma inundațiilor, cele care au marcat atât de profund întreaga comunitate din Rast, dar care au și demonstrat că există solidaritate.
Pe partea de agrement, proiectele din următorul mandat cuprind amenajarea unui teren de fotbal, dar și a bălții comunale pentru pescuit sportiv.
„Sunt extrem de optimist în ceea ce privește o nouă viață și un nou început pentru comuna noastră. Cu siguranță, Rast, meriți mai mult!”, a conchis candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Rast, Ciprian Arnăutu.
Comandat de Partidul Social Democrat Organizația Județeană Dolj, executat de Dănescu Florin-Bogdan I.I., www.smartcraiova.ro, CUI mandatar 21200019

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite