SMART Craiova

Orașul Segarcea continuă dezvoltarea cu Nicolae Tutunaru

Orașul Segarcea a cunoscut o dezvoltare impresionantă, mai ales de când primar este Nicolae Tutunaru, care candidează pentru un nou mandat din partea PSD. Segarcea este, în clipa de față, un oraș modern, european, a cărei conduceri a înțeles nevoia de a se îndrepta, mereu, către mai bine.

Proiectele implementate în ultimii ani în Segarcea sunt extrem de multe și se referă la investiții în sănătate, educație, infrastructură și sustenabilitate. Dintre ele amintim sistemul integrat de mobilitate urbană durabilă, care implică amenajarea de piste de biciclete, a autobazei, a statiilor de autobuz și modernizarea căii rutiere, modernizarea străzilor, reabilitarea termică a Liceului „Horia Vintilă”, reabilitarea, modernizarea și dotarea școlii gimnaziale, precum și a școlii generale, dar și îmbunătățirea accesului populației din județele Mehedinți, Dolj și Olt la servicii medicale de urgență.

Am atras fonduri europene și guvernamentale în valoare de peste 20 de milioane de euro și, în continuare, ne mândrim cu faptul că am reușit accesăm fonduri pentru proiectul de modernizare, extindere și dotare a Spitalului Orășenesc Segarcea, care va fi cel mai modern spital al Olteniei. Punem un accent deosebit pe introducerea rețelei de gaze, la al cărui proiect se lucrează deja, fiind în faza de proiectare. Aceste două proiecte extrem de importante vin să completeze ceea ce am realizat deja, alături de oamenii și de echipa mea din Segarcea”,

a explicat Nicolae Tutunaru.

Lista realizărilor continuă cu realizarea unui sediu nou pentru grădinița cu program prelungit și creșă, premierea elevilor cu rezultate foarte bune la învățătură, reabilitarea clădirilor unde lucrează medicii de familie și a secției TBC, achiziția unui sediu nou, amenajarea unui teren de sport sintetic, supravegherea video a orașului, dar și relansarea activității Ansamblului Folcloric „Segărceanca”, prin care tradițiile folclorice vor fi păstrate și valorificate.
Anii următori de mandat vin pentru oamenii din Segarcea cu proiecte ambițioase. Continuă, desigur, modernizarea străzilor și a trotuarelor, dar se nasc și noi investiții necesare unui oraș european: construirea de locuințe ANL, înființarea unui parc industrial, construirea unui bazin de înot, înființarea unui centru de agrement, dar și a unui cămin pentru vârstnicii orașului.

Orașul Segarcea, cu transport public local propriu
Segarcea va avea și propria societate de transport public local, pe care copiii și pensionarii să-l poată folosi în mod gratuit. Sistemul de supraveghere video va fi extins, iar Segarcea va deveni un smart city, prin digitalizare și proiecte axate pe tehnologie. Copiii vor avea o nouă grădiniță, o creșă și after school, dar și locuri de joacă în toate zonele orașului, urmând să fie modernizat și extins Liceul Tehnologic „Horia Vintilă”. Vor continua, de asemenea, proiectele implementate pentru atragerea de investitori, înființarea de noi parcări, modernizarea iluminatului public, iar o veste foarte bună pentru oamenii din Segarcea este că taxa de salubrizare va fi parțial subvenționată.

A fost cel mai productiv mandat pe care Segarcea l-a avut până acum, mandatul cu cele mai multe proiecte și cel în care am reușit să devenim ceea ce suntem azi, un oraș modern și european. Oamenii au văzut asta și nu pot decât să le mulțumesc pentru faptul că și-au pus încrederea în mine și în echipa mea de la primărie. Cu siguranță, vom continua în același ritm și în următorii patru ani”,

a conchis candidatul PSD la Primăria Segarcea, Nicolae Tutunaru.
Comandat de Partidul Social Democrat Organizația Județeană Dolj, executat de Dănescu Florin-Bogdan I.I., www.smartcraiova.ro, CUI mandatar 21200019

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite