SMART Craiova

Laura Vicol: „A venit momentul în care toată lumea trebuie să înţeleagă că toţi suntem români” (P)

Mulţi politicieni, puţini români, mulţi vorbitori, zero luptători, aşa arată în prezent radiografia celor care ne dau impresia că ne conduc.

De o săptămână, asist în mod direct la jocuri mizerabile care au drept scop distrugerea unui primar ales.
Dacă ar fi putut, ar fi contestat şi aerul pe care îl respiră.

Craiova este singurul oraş din ţară în care primarul ales nu poate depune jurământul. Este singurul oraş în care primarul ales este hăituit, denigrat, “lovit” de o mână de oameni care pun mai presus de oraşul în care trăiesc, propriul lor interes meschin şi gratuit.

A sosit vremea în care toate aceste jocuri de culise trebuie să înceteze, a venit momentul în care toată lumea trebuie să înţeleagă că toţi suntem români, că nu contează coloratura politică, atunci când vorbim de grija pe care trebuie să o purtăm celor din jur.
Fac un apel public către toţi reprezentanții PNL să înceteze joaca de-a consilierii şi să-şi aducă aminte că sunt români şi ei.
Stimată doamnă primar ales Lia Olguta Vasilescu, să vă ajute Dumnezeu să realizați numai lucruri bune pentru Craiova, aşa cum aţi făcut şi până acum!

Doamne ajută!

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ, executat de Danescu Florin-Bogdan I.I, cod AEP 11200020.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite