SMART Craiova

Liceul ”Voltaire”, la ceas aniversar. Cinci ani de activitate, cinci ani de predare în limba franceză

La Liceul „Voltaire” din Craiova, elevii, dascălii, părinții și absolvenții promoțiilor anterioare, aflați la universități de prestigiu din țară și din străinătate, sărbătoresc vineri, 20.11.2020, a cincea aniversare. Este o aniversare neobișnuită, desfășurată în mediul on-line, sub semnul emoțiilor și dorului de manifestările din anii precedenți.

Cu toate acestea, la activitățile propuse, oaspeți de seamă ”le-au trecut pragul”, conectându-se la link-ul întâlnirii: invitații de onoare – Michel Monsauret – atașat pentru cooperare culturală la Ambasada Franței în România, prof. univ. dr. Nicu Panea – prorector al Universității din Craiova și Gautier Crept – Lector – Universitatea din Craiova, au asigurat climatul necesar unui eveniment deosebit.

Elevii participanți la diferitele activități prezentate au fost răsplătiți cu diplome și premii.

În aceste momente dificile, mesajul cadrelor didactice pentru elevii Liceului Voltaire este unul foarte clar:

”ÎNDRĂZNIȚI! BUCURAȚI-VĂ! SPERAȚI ! TOTUL VA FI BINE!!!”

La mulți ani tuturor dascălilor și elevilor Liceului „Voltaire”, Craiova!

Ca unitate şcolară, Liceul Voltaire Craiova, este înfiinţat sub egida Universităţii din Craiova şi îşi propune să devină o unitate de învăţământ preuniversitar de elită, atât la nivelul judeţului Dolj, dar mai ales la nivel naţional şi internaţional. Oferta curriculară a Liceului Voltaire urmăreşte să folosească cu randament maxim resursele umane şi cele materiale cu scopul de a răspunde nevoilor şi intereselor elevilor şi ale părinţilor. Datorită specificului şi renumelui liceului pentru studiul limbii franceze, oferta curriculară cuprinde mai multe discipline care vizează perfecţionarea cunoştinţelor de limbă, literatură şi civilizaţie franceză.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite