SMART Craiova

Universitarul craiovean Vicențiu Rădulescu, între cei mai buni matematicieni ai lumii

Clarivate Analytics a anunțat acum câteva zile noile liste cu „Highly Cited Researchers”, respectiv cercetătorii cu cele mai multe citări din 22 domenii științifice. După cum este subliniat de către Clarivate Analytics, aceasta este o „recunoaștere a adevăraților pionieri în domeniile respective în ultimul deceniu, demonstrată de producerea mai multor lucrări foarte citate, care se clasează în top 0,1% după citările în domeniul respectiv”. Printre cercetătorii prezentați, se află și un craiovean.

În domeniul Matematică al listei 2020 pentru „Highly Cited Researchers” sunt incluși 70 de cercetători din întreaga lume. Printre aceștia se află şi prof. univ. Vicențiu Rădulescu de la Departamentul de Matematică, Facultatea de Ştiinţe, Universitatea din Craiova.

Prof. Rădulescu este laureat al aceleiași prestigioase distincții în anii 2014 și 2019. Articolele şi cărțile sale sunt citate de 11.000 de ori de peste 2.200 de cercetători.

Agenția internațională Clarivate Analytics, lider global recunoscut în întreaga lume pentru furnizarea de informații și analize de încredere pentru a accelera ritmul inovației, identifică în fiecare an pe cei mai influenți cercetători din lume.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite