SMART Craiova

Copiii fac minuni! Elevii Şcolii Gimnaziale “Gheorghe Ţiţeica”, Moș Crăciun pentru copiii defavorizați

În fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, elevii Şcolii Gimnaziale “Gheorghe Ţiţeica” din Craiova s-au obișnuit să ajute copiii din medii defavorizate, cu situații financiare dificile.

Nici anul acesta, copiii proveniţi din familii greu încercate de viaţă nu au fost uitaţi de elevii claselor a III-a, care sub îndrumarea doamnelor învăţătoare şi cu ajutorul părinţilor, au reuşit să aducă zâmbete pe faţa unor copii.

Din cauza situației actuale dificile, nu s-a putut desfășura o acțiune de amploare, ca cele din anii trecuți, însă au fost ajutate trei familii din comuna Beloț (identificate de ONG World Vision)- o familie cu trei copii, o familie cu patru copii și o familie cu doi copii.

Donaţiile au constat în alimente de bază, îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării, rechizite şi obiecte de igienă personală. Acestea au fost aduse treptat la şcoală, respectându-se regulile de protecţie şi distanţare.

Copiii, cadrele didactice ş părinţii au demonstrat că, în ciuda condiţiilor epidemiologice nefavorabile şi a restricţiilor, se poate arăta înţelegere ş compasiune, dăruind momente de bucurie celor neajutoraţi.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite