SMART Craiova

Teatrul Colibri începe anul cu premieră și bucuria (re)întâlnirii cu spectatorii!

Poveștile, păpușile și actorii Teatrului pentru copii și tineret Colibri își așteaptă cu bucurie și încântare publicul în sala de spectacole, începând din acest week-end și în această lună specială în care i-au pregătit și o premieră absolută.

Este vorba despre Zâna Tăiețeilor, o poveste originală, scrisă de dramaturgul Alina Nelega și pusă în scenă de regizorul Gavril Cadariu, cei care în 2014 semnau o altă premieră absolută la Colibri, Eu sunt Shakespeare, spectacol care aducea pentru prima dată Teatrul Colibri în Festivalul Internațional Shakespeare. Zâna Tăiețeilor își spune povestea grație actorilor: Oana Stancu, Adriana Ioncu, Alis Ianoș, Geo Dinescu și Marin Fagu. Scenografia spectacolului este semnată de Mihai Pastramagiu, iar muzica de Zeno Apostolache. Publicul este așteptat la premieră pe 30 și 31 ianuarie.
Prețul unui bilet la premieră este 20 de lei.

Până atunci, vom avea parte din plin de aventuri frumoase, cu personaje dragi. Astfel, sâmbătă, 9 ianuarie 2021, ora 18:00, ne salută cu Bună dimineaţa, noapte bună actriţele Adriana Ioncu şi Alla Cebotari, în spectacolul adaptare după Donald Bisset, traducerea Ivan Juvetov şi Adriana Bora, regia Joro Ivanov, scenografia Eustaţiu Gregorian, muzica Alexandr Mihailov.

Duminică, 10 ianuarie 2021, la ora 11:00, actorii Geo Dinescu și Marin Fagu ne dezvăluie Povestea celor trei purceluși, într-un spectacol interactiv, vesel și educativ, creat de cei doi actori, pictură Iulia Goanță, desen afiș Ioana și Andrei Popescu.

Publicul mai poate vedea în luna ianuarie și spectacolele: Cenușăreasa, Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor, Prințul Broască, De-aș fi Scufița Roșie.

Preţ bilet: 13 lei / pers.
Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri:
de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 19:00
duminica, între 10:00 – 13:00

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite