SMART Craiova

”Dănilă Prepeleac”, premiera ce a încântat copiii craioveni

Teatrul pentru copii și tineret Colibri a deschis stagiunea 2021/2022 cu premiera „Dănilă Prepeleac”, de Ion Creangă, adaptare, dramatizare și regie Valentin Dobrescu. Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, muzica Alin Macovei – Moraru.

„Dănilă Prepeleac” este piesa vedetă cu care Teatrul Colibri a deschis noua stagiune. Pe scena Teatrului de Tineret au performat, alături de păpuși, Marin Fagu, Ionica Dobrescu, Alla Cebotari, Oana Stancu, Daniel Mirea și Cosmin Dolea.

”Povestea lui Dănilă Prepeleac, de Ion Creangă, este foarte cunoscută de copiii cărora li s-a povestit. Am încercat să aduc această poveste, prin adaptare, cât mai aproape de zilele noastre, în așa fel încât spectacolul să recunoască timpurile în care trăiește. Am creat un spectacol dinamic, muzical, plin de viață, cu un final optimist, la care atât cei mici, cât și adulții să participe cu plăcere”,

Valentin Dobrescu, regizor.

”Dănilă Prepeleac” a încântat publicul prezent, indiferent de vârstă. Piesa este o aventură antrenantă, prezentată în stilul spumos și mucalit al lui Creangă, care-și cucerește publicul încă din primele momente.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite