SMART Craiova

Echipa filmului SCARA vine la Craiova: actorii și regizorul vor fi prezenți la o proiecție specială pe 26 octombrie

Pe 26 octombrie, ora 19:00, la Teatrul Național Marin Sorescu, va avea loc o proiecție specială a filmului SCARA, urmată de un Q&A cu regizorul Vlad Păunescu și o parte din echipa de actori.

Distribuția SCARA numără peste 80 de personaje și este completată de actori tineri ca Voica Oltean, Ana Maria Guran, Ada Galeș sau Ioana Bugarin, dar și de actori consacrați: Horațiu Mălăele, Valentin Teodosiu, Ioana Crăciunescu, Nicodim Ungureanu, Ion Andrei Ionescu, Magda Catone sau Dragoș Galgoțiu (regizor de teatru aflat la debut ca actor în lungmetraj).
Regizorul Vlad Păunescu dedică acest film tuturor făcătorilor de spectacole:

„Am trăit și eu și soția mea Oana Păunescu (care semnează costumele filmului) printre actori, regizori, creatori de teatru, film sau artă. Dorința mea a fost să le dedicăm lor acest film. Le mulțumesc că există, pentru că fără ei nu aș fi existat nici eu, nici soția mea. Am ales să spun această poveste pentru că face parte din trecutul meu, am trăit acele vremuri, alături de oamenii a căror destine am încercat să le transpun acum pe ecran. Cred că este o istorie importantă, care trebuie știută mai ales de tinerii născuți după Revoluție, ca să nu se mai repete”.

Scenariul filmului este semnat de Vlad Păunescu și Constantin Chelba , scenografia de Sorin Dima, iar costumele de Oana Păunescu. Operatorul filmului este Alex Sterian, iar montajul le aparține Corinei Stavilă și lui Mihai Cosmin Popa.
SCARA a avut proiecții sold-out la TIFF și la TIFF Oradea, iar din 15 octombrie va putea fi vizionat în cinematografele din toată țara.
SCARA este o producție Castel Film, realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei. Distribuit de Transilvania Film.
Parteneri media: TVR, Europa FM, Zile și Nopți, Observator Cultural, IQads & SMARK, Aarc.ro

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite