SMART Craiova

Târg de adopții, vineri, la Adăpostul canin Craiova

Căței de toate taliile și mărimile, vaccinați, deparazitați și sterilizați, așteaptă să fie luați acasă de către iubitorii de animale în cadrul unui târg de adopții canine care va avea loc vineri, 29 octombrie 2021, între orele 10:00 și 18:00, la Adăpostul canin Craiova. Evenimentul face parte din campania “Adoptă Fericire”, derulată de SC Salubritate Craiova SRL.

În cazul exemplarelor care au stat în adăpost mai mult de șapte zile și sunt sterilizate, actele de adopție vor fi întocmite pe loc, câinii putând fi preluați de noii lor stăpâni chiar de la adăpost, în baza actului de identitate și a declarației-angajament. Întregul proces de adopție este gratuit și fiecare cățel adoptat va primi un cadou de casă nouă constând într-un săculeț de hrană uscată, un bol și zgardă cu lesă din partea sponsorilor evenimentului, pet shop-ul Halta Cățelu și producătorul de hrană pentru animale Purina Pro Plan. Toții copiii care vor trece vineri pragul Adăpostului canin Craiova vor primi dulciuri specifice sărbătorii de Halloween și baloane colorate din partea organizatorilor.
Scopul organizării evenimentului este creșterea numărului de adopții din Adăpostului, promovarea adopțiilor canine în rândul cetățenilor Craiovei dar și a creșterii responsabile a animalelor de companie.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite