SMART Craiova

Teatrul Colibri, cu Porți Deschise și poftă de joacă, de Ziua Națională a României

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova continuă frumoasa tradiție a Porților Deschise în Fabrica de povești și celebrează Ziua Națională a României prin întâlnirea cu publicul în culisele spectacolelor. Craiovenii curioși să descopere spațiile ce adăpostesc păpuși, decoruri, costume și elemente de recuzită, care sunt dornici să urce pentru câteva momente pe scena poveștilor sunt așteptați la Colibri miercuri, 1 decembrie 2021, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

Călătoria va începe din foyer-ul Teatrului Colibri, va continua pe holurile animate de picturile realizate de tinerii talentați ai Craiovei, cu popasuri pe scenă, în atelierele de producție, în depozitul unde își trag sufletul păpușile înainte de spectacole și unde fiecare creație scenografică poate fi admirată îndeaproape. Ultimul popas va fi în Sala Studio, la expoziția „Cu drag despre vrăjitoare“. La finalul turului, spațiul generos al foyer-ului se va transforma pentru câteva clipe în loc de joacă și atelier de desen pentru vizitatorii care își vor dori să mai copilărească puțin.

Miercuri, 1 decembrie, dar între orele 10:00 – 18:00, publicul își va putea procura de la agenția teatrului biletele pentru reprezentațiile din week-end-ul 4 – 5 decembrie 2021, când sunt programate spectacolele „Cântăreții din Bremen“ (4 decembrie, ora 18:00) și „Prințul Broască“ (5 decembrie, ora 11:00).

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite