SMART Craiova

„În lumina sărbătorilor de iarnă“, pe simezele Galeriilor „Cromatic“

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj aduce în Galeriile „Cromatic“ lumina și culorile sărbătorilor de iarnă prin lucrări realizate în cadrul Taberei Internaționale de Pictură și Sculptură „Mișcare sufletească“, organizată de Ilinca Butucea, artist plastic și designer vestimentar.

Expoziția „În lumina sărbătorilor de iarnă“ este îmbogățită cu picturi și icoane realizate de artiști invitați în tabără de-a lungul timpului, din România, din localitățile Constanța, Buzău, Craiova, și din Spania.
Iubitorii artei plastice care vor trece pragul Galeriilor „Cromatic“, din cadrul Centrului Județean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj, vor putea admira icoane realizate de Camelia Ciobanu Constantin (Reșița), Petre Tofan (Buzău), Gheorghe Caraiman (Constanța), Ioana Călinescu (Constanța), Vasilica Pop (Constanța), Mihai Boroiu (Craiova) și peisaje de iarnă aduse pe pânză de Ilinca Butucea (Craiova) și Tatiana Jilavu (Spania).
Intrarea la expoziție este liberă, iar accesul este permis în grupuri de maximum 4 persoane, cu obligativitatea purtării măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata vizitei, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 16:00, până la 7 ianuarie 2022.
De asemenea, lucrările vor mai putea fi admirate și pe paginile facebook ale instituției: Centrul Creației Populare Dolj (https://www.facebook.com/ccp.dolj) și Galeriile Cromatic, Centrul Creației Populare Dolj (https://www.facebook.com/CJCPCTDj).

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite