SMART Craiova

„Studenții noștri pot mai mult”

Universitatea din Craiova invită craiovenii miercuri, 25 mai, la ora 11:00, în Centrul Vechi al Craiovei, str. Theodor Aman, la deschiderea evenimentului „Studenții noștri pot mai mult”, ediția a IX-a.

Pentru acest eveniment, fiecare facultate va avea la dispoziție un stand de prezentare, în cadrul căruia își va expune și prezenta materiale de promovare, cât și produse care surprind specificul activității lor precum: roboți, mașini sau dispozitive sportive. De asemenea, fiecare facultate va organiza o serie de experimente spectaculoase și va prezenta oferta educațională pentru admiterea din sesiunile iulie și septembrie 2022, prin distribuirea de pliante și broșuri informative.
Proiectul “Studenții noștri pot mai mult” vizează stimularea creativității, dorința de implicare a studenților universității noastre în derularea unor activități practice, în vederea dezvoltării acestora atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. În plus, participarea la aceste activități are drept efect creşterea vizibilităţii oportunităţilor pentru studenți, promovarea voluntariatului și a unui stil de viață sănătos prin activități recreative.
Evenimentul se va desfășura în perioada 25-26 mai 2022, între orele 09:00 – 17:00.
Proiectul „Studenții noștri pot mai mult” este organizat de Universitatea din Craiova, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, în colaborare cu Convenţia Organizaţiilor Studenţeşti (COS).

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite