SMART Craiova

„Zâmbet din culoare“, pe simezele Galeriilor „Cromatic“

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj vernisează luni, 30 mai 2022, ora 13:00, la Galeriile „Cromatic“, expoziția de pictură „Zâmbet din culoare“, realizată de Alexia Militaru, elevă în clasa a III-a, la Școala Gimnazială „Mircea Eliade“.

Peisaje, natură statică, crâmpeie din spațiul urban prind contur pe pânză trecând prin filtrul creativ al Alexiei, fetița care de curând a deschis prima expoziție personală, la Biblioteca Județeană Olt „Ion Minulescu“, expoziție pe care o vom vedea pe simezele „Cromatic“.

Într-un interviu acordat Andradei Cojocaru, jurnalist la Studioul Teritorial de Radio Oltenia Craiova, Alexia Militaru mărturisea că sunt 4 ani de când a devenit creativă pe pânză, iar cea care a ajutat-o să evolueze este doamna Narcisa Anca Barbu, invitata Alexiei la vernisajul din 30 mai, de la Galeriile „Cromatic“. O inspiră natura, lucrurile frumoase, lucrurile vechi, abandonate, cărora îi place să le dea valoare.

Expoziţia „Zâmbet din culoare“ va rămâne deschisă la Galeriile „Cromatic“ până luni, 20 iunie 2022. Intrarea este liberă.

De asemenea, lucrările vor mai putea fi admirate și pe paginile facebook ale instituției: Centrul Creației Populare Dolj (https://www.facebook.com/ccp.dolj) și Galeriile Cromatic, Centrul Creației Populare Dolj (https://www.facebook.com/CJCPCTDj).

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite