SMART Craiova

Politica de confidentialitate

SMART Craiova folosește, de când funcționează, minimul posibil de date personale pentru ca dumneavoastră să puteți avea o experiență plăcută navigând site-ul www.smartcraiova.ro. Iar în ceea ce privește datele personale care au fost colectate, în mica lor măsură, s-a încercat reducerea și anonimizarea lor.

Utilizatorii care aleg să citească SMART Craiova au posibilitatea de a se abona la un newsletter cu știrile postate pe site folosind adresa de e-mail. Totodată, aceștia se pot dezabona de la newsletter urmând link-ul de dezabonare din e-mailurile primite.

Cei care doresc să participe activ la viața SMART Craiova și la articolele publicate, pot face asta prin comentarii, pentru care este necesară introducerea unui nume sau nickname ales, a adresei de e-mail – acestea două fiind eminamente necesare pentru a putea comenta pe site -, dar și a unui website, opțional.

La postarea comentariilor, SMART Craiova înregistrează adresa de IP a celui ce a comentat, precum și data și numele. IP-ul ne ajută să identificăm comentariile de tip spam, pentru a le putea evita pe viitor.

SMART Craiova nu folosește alt tip de date cu caracter personal, iar pe cele pe care le folosește pentru minima protecție, atât a cititorilor, cât și a mediului online de comunicare, nu au fost, nu sunt și nu vor fi înstrăinate către terți. Dacă doriți ca datele colectate de către SMART Craiova despre dumneavoastră să fie șterse, pentru a face acest lucru puteți trimite un e-mail la adresa smartcraiova@gmail.com, urmând ca solicitarea să fie rezolvată în cel mai scurt timp.

SMART Craiova folosește Google Analytics pentru a contoriza vizualizările. În cazul în care nu doriți contorizarea în acest program, Google a dezvoltat un plugin special, care poate fi accesat la această adresa (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en).

Pe pagina noastră puteți găsi și butoanele necesare distribuirii articolelor pe rețelele sociale la care sunteți conectat. În ceea ce privește funcțiunea de share din Facebook, puteți verifica preferințele și politica pe pagina https://www.facebook.com/policies/cookies/.

SMART Craiova este un serviciu gratuit pentru cititiori, iar veniturile realizate provin din reclamă.

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite