SMART Craiova

Evenimentul de inaugurare a Stadionului „Oblemenco”, estimat la peste 1.000.000 de lei

Consilierii locali ai municipiului Craiova se reunesc, miercuri, de la ora 10:00, într-o ședință de îndată, pentru a aproba costurile evenimentului de organizare a spectacolului inaugural pentru noua arenă din Bănie.

Evenimentul ar urma să scoată din buzunarul craiovenilor impresionanta sumă de 1.106.118 lei, fără TVA.

„Prin referatul de necesitate al Serviciului Imagine nr. 145844/17.10.2017 s-a estimat alocarea unei sume de aproximativ 1.106.118 lei, fără TVA, necesară organizarii acestui eveniment conform prospectării pieței, sumă care va face obiectul unei proceduri de achiziție publică prevăzută de lege”

se arată în raportul atașat proiectului de hotărâre.

La eveniment ar urma să participe artiști autohtoni, dar și gloriile Universității Craiova, care vor primi trofee, precum și zeci de artiști figuranți, care vor desena un spectacol din propriile trupuri, într-un concept legat de momentele importante ale istoriei clubului, stadionului, echipei și Municipiului Craiova.

„Diversitatea și unicitatea evenimentului vor aduce un număr foarte mare de participanţi şi o vizibilitate crescută a activităţii Instituţiei Primarului Municipiului Craiova şi a Consiliului Local Municipal. Show-ul este conceput drept unul spectaculos de proiecții video și videomapping, atât pe exteriorul, cât și în interiorul stadionului, spectacol de lumini și lasere, pe o tematică bine stabilită, unitară ca imagine, cu un conținut grafic special creionat pentru acest eveniment și cu toate serviciile aferente incluse”

se arată în raportul amintit.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite