SMART Craiova

Cetățenii care au nevoie de acte de la Primăria Craiova le pot solicita online. Programări pentru depunerea de dosare, realizate inclusiv pe internet

Muncipalitatea craioveană a lansat o nouă modalitate de a depune mai eficient dosarele sau de a obține actele necesare, eliberate de Primăria Craiova.

Instituția a pus la dispoziție persoanelor fizice sau juridice serviciul online de programare depunere solicitări. Prin această modalitate, persoanele interesate pot rezerva un interval orar, pentru deplasare la sediul instituției, în vederea depunerii de dosare pentru emiterea de acte de autoritate, la un ghișeu dedicat, având astfel prioritate față de alte persoanele prezente în acel moment în cadrul Centrului de Informare pentru Cetățeni.

Totodată, pentru petiții și solicitări în vedere obținerii unor acte administrative, pentru care este necesară prezentarea exclusiv în copie a unor documente justificative, a fost pus la dispoziția cetățenilor formularul de depunere online. Astfel, petițiile adresate instituției cât și solicitările de acte precum certificatul de urbanism de informare, certificatul de nomenclatură stradală (CNS), planul urbanistic zonal (PUZ), acordul de funcționare, acord domeniu public ș.a., se pot depune exclusiv online utilizând serviciul amintit.

Ambele servicii online sunt disponibile pe site-ul instituției, www.primariacraiova.ro, la rubrica e-Servicii.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite