SMART Craiova

Victorie mare pentru SCM cu Debrecen, într-o atmosferă incendiară

Handbalistele de la SCM Craiova au debutat astăzi cu o victorie în Cupa EHF, după ce au învins, pe teren propriu, formaţia Debrecen (Ungaria), cu scorul de 24-19 (16-11). Echipa calificată în grupele acestei competiţii se va stabili după partida retur, programată peste o săptămână în Ungaria.
Atmosfera din Sala Polivalentă a fost una senzaţională. Aproximativ 3.000 de oameni şi-au încurajat favoritele. Marea majoritatea au susţinut jucătoarele craiovene, dar a fost şi un grup de suporteri ai echipei din Ungaria, foarte vocali.

La final, jucătoarea Cristina Zamfir Florianu a mulţumit publicului craiovean pentru susţinere. “A fost o victorie foarte muncită, şi le mulţumesc acestor oameni minunaţi care ne-au împins de la spate, ne-au ajutat. Calificarea se joacă la Debrecen, pentru că în handbal cinci goluri nu înseamnă foarte mult”, a spus Cristina.
Jucătoarea a vorbit şi despre starea sa de sănătate, după accidentarea suferită duminica trecută la Slobozia: “Starea mea de sănătate nu este una foarte bună. Am suferit o entorsă foarte gravă la Slobozia, dar aşa cum am spus înaintea acestor meciuri voi strange din dinţi când voi avea dureri”, a spus golghetera oltencelor.

Şi antrenorul Bogdan Burcea crede că SCM nu este favorită la calificare.

“Era un meci al orgoliilor, iar victoria era importantă pentru noi. Am câştigat la o diferenţă de cinci goluri, am avut şi opt. Este un ecart mic, dar important. Nu plecăm cu prima şansă, meciul de acolo va începe de la 0-0. Astăzi, am avut o altfel de atitudine faţă de partidele trecute. Fetele s-au luptat, au fost mai incisive, mai dornice să marcheze, dar, din păcate, nu toată lumea, în special în repriza a doua, când am făcut schimbări”.

Pentru SCM Craiova au marcat: Pricopi (6 goluri), Elisei (6), Florianu (5), Nikolic (3), Ţicu (1), Tudor (1), Rădoi (1), Vizitiu (1). Au mai jucat: Dumanska, Stanciu, Klikovac, Popescu, Trifunovic.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite