SMART Craiova

Solidaritatea copiilor impresionează!

Sute de copii au strigat, astăzi, minute în șir, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu” din Craiova, numele „Irina”. Este colega, prietena lor, este fata din „Cuza” despre care au aflat că are nevoie de sprijin mai mult ca niciodată.

Bani pentru viață! Este trist, însă diagnosticul primit de această copilă este unul grav, unul care nu ține cont de vârstă, de frumusețe, de gingășie.

Pentru tratament, Irina are nevoie urgent de 75.000 de euro. Și nu doar atât, întregul tratament ajunge la 200.000 de euro. Prietenii și colegii Irinei au organizat astăzi în Sala Sporturilor Ion Constantinescu două meciuri demonstrative, unul de fotbal și două meciuri de baschet între echipa Colegiului Național „Frații Buzești”, echipa Colegiului Carol I și echipa Colegiului Național „Elena Cuza”.

Prezenți în sală au fost în mare parte copii, reprezentanți ai presei locale, Emil Săndoi alături de Alexandru Băluță dar și antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia. Din partea administrației locale, prezent a fost Sorin Manda, administratorul public al Craiovei.

“Sunt impresionat de gestul acestor copii, de mobilizarea lor, de dorința de a-și salva colega. Sper ca gândurile noastre bune să o ajute pe această fată atât de frumoasă, atât de tânără!”

a spus Emil Săndoi.

Irina este o fată extrem de liniștită, nu are nici un fel de viciu, învață foarte bine, este o persoană deosebită și creativă.

“Din păcate, în viață, cele mai rele lucruri se întâmplă unor astfel de persoane, celor mai bune ființe. De cum am aflat de problema Irinei, miercuri dimineața la ora 08.00 am decis să ne mobilizăm. Am mers prin licee, am creat evenimentul pe facebook, mesajul nostru a ajuns în toată România, chiar și în străinătate. Cred cu convingere că împreună o putem salva pe Irina! Este o persoană extrem de creativă, extrem de cerebrală!”

a spus Adrian Triță, colegul Irinei.

“Nu poți rămâne indiferent când auzi o astfel de veste, că un copil are nevoie de sprijin financiar din cauza problemelor medicale. Vă mulțumesc dragi elevi pentru tot ceea ce ați făcut în aceste zile, pentru mobilizarea voastră, pentru gestul minunat care nu poate fi descris în cuvinte. Toată energia voastră pozitivă sper să ajungă la Irina în aceste momente grele, la părinții ei care au nevoie de încurajare. În situația Irinei, în orice moment se poate afla unul dintre noi. Astăzi este ea, însă tinerețea, puterea ei, vor învinge această boală. Când se va întoarce de la tratament, Irina va fi cea norocoasă, ea este cea care are atât de mulți prieteni!”

a spus Sorin Manda, administratorul public al Craiovei.

Cum puteți ajuta:
Cei care doresc să o ajute pe Irina au posibilitatea să doneze orice sumă de bani în unul dintre conturile:
RO66BRDE441SV15372824410 – cont în euro
RO70BRDE441SV15372744410 – cont în lei

Titularul acestor conturi este Cerăt Naidin Elena Viorica. Cauza Irinei are și cont de PayPal. Cei ce vor să doneze prin PayPal trebuie să acceseze adresa de email: irinamaria537@yahoo.com.

Procedura de plată este foarte simplă, durează câteva secunde! Pentru donații prin SMS a fost activat nr. scurt 8828. Textul SMS-urilor trimise trebuie sa conțină „Irina”. Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Digi Mobil, Orange și Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA. Campania este sprijinită de Fundația Ringier!

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite