SMART Craiova

Peste 250 de mașini cu numere străine și fără numere de înmatriculare, ridicate de Poliția Locală și RAT Craiova într-o lună

Politia Locală Craiova a ridicat, în decurs de 30 de zile, peste 250 de mașini, atât cu numere străine fara vinieta afișată, dar și fără numere de înmatriculare. Astfel, polițiștii au aplicat sancțiuni în cuantum total de 127.500 de lei, multe dintre ele în urma sesizărilor făcute de cetățeni.

„În decurs de 30 zile, polițiștii locali au depistat și identificat un număr de 219 autovehicule înmatriculate în alte state ce se aflau parcate pe domeniul public fără a avea vinieta afișată la loc vizibil și fără a avea achitată prin sms taxa de parcare valabilă pentru o zi sau pentru 30 zile, motiv pentru care s-a dispus sancționarea contravențională a proprietarilor / utilizatorilor autovehiculelor cu amendă în cuantum total de 109.500 lei, precum și măsura tehnico – administrativă de ridicare a acestor autovehicule. Totodată, cu această ocazie au fost depistate și un număr de 36 autovehicule fără numere de înmatriculare și care, de asemenea, nu aveau afișată vinieta la loc vizibil care să le permită să parcheze pe proprietatea municipiului Craiova, motiv pentru care s-au aplicat aceleași măsuri legale, respectiv ridicarea de pe domeniul public și sancționarea proprietarilor cu amendă contravențională în cuantum total de 18.000 lei. Astfel, în 30 zile, polițiștii locali au dispus ridicarea unui număr de 255 autovehicule înmatriculate în alte state sau fără numere de înmatriculare și au aplicat amenzi în cuantum total de 127.500 lei, pentru parcarea pe domeniul public cu încălcarea prevederilor H.C.L. nr. 31/2017”

au transmis reprezentanții Poliției Locale Craiova.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite