SMART Craiova

Încurajate de o Polivalentă plină, handbalistele tricolore au învins Brazilia la Trofeul Carpaţi

Suporterii craioveni, care au umplut astăzi Sala Polivalentă din Bănie, au purtat naţionala feminină de handbal a României spre victorie în meciul cu Brazilia, scor 24-23.
Este un succes important pentru moralul tricolorelor, înainte de debutul la Campionatul Mondial, şi totodată le-a adus româncelor locul doi la Trofeul Carpaţi, cu două victorii (Brazilia, Macedonia) şi un eşec (cu Polonia).

Competiţia găzduită de Bănie a fost câştigată de Polonia, formaţie susţinută la meciuri de militarii polonezi din Brigada Multinaţională de la Craiova. Pe locul trei s-au clasat braziliencele, iar ultimul loc a fost ocupat de Macedonia.
Cristina Neagu a primit de la organizatori distincţia de cea mai bună jucătoare a turneului.
Pentru România au jucat azi: Dedu, Dumanska (SCM Craiova) – portari; Neagu 8, Szucs, Buceschi 4, Laslo, Tătar 1, Tomescu, Berbece, Zamfirescu, Zamfir-Florianu (SCM Craiova), Dragut 4, Geiger, Pintea 5, Ardean Elisei (SCM Craiova) 2, A. Popa

La finalul festivităţii de premiere, copiii au invadat suprafaţa de joc, iar handbalistele naţionalei au acordat autografe zeci de minute înainte să plece la vestiare.
După meciul cu Brazilia, selecţionerul Ambros Martin a anunţat cele trei jucătoare care nu vor merge la Campionatul Mondial. Acestea sunt Bianca Bazaliu, Laura Popa şi Alina Ilie.
România va debuta la competiţia supremă pe 2 decembrie, cu Paraguay.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite