SMART Craiova

Zeci de sportivi doljeni au fost premiați în această seară la Gala Sportului Doljean

Ștefania Priceputu, câștigătoarea locul I la Campionatul European de lupte juniori și locul III la Campionatul Mondial de lupte juniori, a fost desemnată drept sportivul anului 2017. Antrenorul anului a fost desemnat Valentin Boboşca, cel care o antrenează pe Ștefania Priceputu.

Reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Dolj au premiat și jucătoarele echipei de handbal feminin, SCM Craiova. Cristina Zamfir Florianu pentru titlul de golgheter al Ligii Naționale, Yuliya Dumanska, pentru titlul de cel mai bun tânăr portar al Ligii Naționale, Valentina Ardean Elisei și Andreea Pricopi, toate componente ale Echipei Naționale a României de handbal, au primit diplome și trofee ca semn al recunoașterii și aprecierii rezultatelor sportive de top.

Sorin Manda, administratorul municipiului Craiova și Cosmin Durle, administratorul județului, au înmânat distincțiile pentru sportivul și antrenorul anului.

„Mă bucur că în fiecare an, sportivi şi antrenori cu rezultate meritorii au parte de un eveniment dedicat lor ca semn de recunoaștere. Vă asigur de sprijinul total al autorităților locale. În privința sportului, putem spune că orașul Craiova este unul cu tradiție și viitor. În ceea ce privește infrastructura, știm cu toții că Bănia are cu ce se lăuda, iar sportivii pot confirma că își desfășoară antrenamentele și meciurile în cele mai bune condiții. Dacă anul acesta a fost marcat de inaugurarea stadionului de fotbal, cu peste 30.000 de locuri, ne dorim ca anii următori să fie marcați de inaugurarea altor proiecte și să vorbim despre inaugurarea unui stadion de atletism cu o capacitate de peste 5.000 de locuri și a unor săli de box, lupte, judo”

a spus Sorin Manda.

Căpitanul Universității Craiova, Alexandru Băluță, dar și Vladimir Screciu, component al lotului național Under 17 au fost premiați pentru performanțele obținute.

Zeci de alți sportivi din diverse ramuri au primit în această seară diplome și trofee din partea organizatorilor.

Titlul de cel mai informat jurnalist sportiv din județul Dolj, l-a primit Ionuț Greere, de la site-ul Sportul Doljean.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite