SMART Craiova

Concurs pentru craioveni. Leuțul de la Zoo își caută naș!

Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ Craiova lansează un concurs inedit: cel în urma căruia leuțul născut pe 11 noiembrie 2017 la Grădina Zoologică din Bănie se va alege cu un nume.

„Vă invităm, astfel, să lăsați cât mai multe comentarii cu sugestiile dumneavoastră pe pagina de socializare a instituției, Raadpfl Craiova. Câștigătorul va fi cel care primește cele mai multe aprecieri (Like-uri) până la data de 22 ianuarie ora 23:59. Cel care va câștiga acest concurs va avea posibilitatea să petreacă câteva ore în Grădina Zoologică, să facă un tur al adăposturilor însoțit de administrator. În plus, va primi și o diplomă care să-i ateste calitatea de naș”

au transmis reprezentanții RAADPFL Craiova pe pagina oficială de Facebook.

Leuțul de la Zoo Craiova împlinește, săptămâna viitoare, două luni, iar în urmă cu câteva zile a fost imunizat. El „locuiește” cu angajații grădinii zoologice, în clădirea administrativă, fiind hrănit cu lapte praf și având la dispoziție toată atenția de care are nevoie.

Conform RAADPFL, perioada critică a fost depășită, însă rămân în continuare riscurile specifice animalelor născute în captivitate.

Reamintim că mica felină a fost respinsă la naștere de către mamă, care nu a dorit să o hrănească, astfel că regia a făcut toate demersurile pentru că leuțul să supraviețuiască și să crească sănătos, fără probleme.

Începând de săptămâna viitoare, leul va fi adăpostit într-o zonă de carantină, într-o cușcă specială, în cabinetul medicului veterinar.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite