SMART Craiova

Victorie a handbalistelor în fața Rapidului

Jucătoarele echipei de handbal feminin SCM Craiova au obținut în această seară 3 puncte în fața echipei Rapid București, meci contând pentru etapa a 11-a din Liga Florilor.

Deși prima repriză a fost una echilibrată din punct de vedere al scorului, Craiova conducând la pauză cu 13 – 12, în cea de-a doua repriză fetele antrenate de Bogdan Burcea au reușit să se desprindă pe tabela de marcaj, dând astfel posibilitatea și junioarelor să evolueze. Scor final 29 – 24.

Craiova va disputa următorul meci sâmbătă, pe teren propriu, contra echipei Randers HK, din Danemarca, meci contând pentru etapa a 2-a a Grupei A din Cupa EHF, urmând ca pe data de 18 ianuarie să evolueze la Brașov, contra echipei Corona Brașov.

La finalul partidei de astăzi Bogdan Burcea a declarat: “Din punctul meu de vedere nu cred că s-a pus problema câștigătorului acestei partide, inclusiv în prima repriză, chiar dacă Rapid a dat o replică destul de bună. După pauză am turat puțin motoarele, am reușit să asigurăm un avans și să odihnim mai multe jucătoare. Jucătoarele veneau după un meci cu Brest în care ne-am întrebuințat serios, unde din păcate nu am avut opțiuni, doar 6 din ele au evoluat câte 48, 52 sau 60 de minute. Este foarte greu pentru că meciurile se succed foarte rapid, din 3 în 3 zile, intensitatea și duritatea lor își pune deseori amprenta asupra stării de sănătate a jucătoarelor. Obiectivele acestui meci au fost atinse: să ne adjudecăm cele 3 puncte și jucătoarele să nu sufere accidentări.
Despre Randers avem o grămadă de informații, așa cum s-a intâmplat și cu Brest și am reușit să ne facem temele foarte bine. Starea de sănătate a jucătoarelor este ceea ce mă îngrijorează. Noi vom încerca să ne facem datoria cât de bine putem, așa cum am făcut-o și până acum. Ne dorim să mulțumim suporterii echipei care sunt alături de noi.”

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite