SMART Craiova

Colegiul „Carol I”, tot fără constructor. Licitația, anulată din nou pentru că nu au existat oferte admisibile

Cea de-a doua licitație pentru reabilitarea și consolidarea Colegiului Național „Carol I” și a Operei Române Craiova a fost anulată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, din cauza faptului că, din nou, pentru a doua oară, oferta depusă nu a fost admisibilă.

„Procedura a fost anulată în conformitate cu prevederile art.212 alin.(1), lit.a), din Legea nr.98/2016 privind achizițiile publice, întrucât nu a fost depusă nicio oferta admisibilă”

se arată în SEAP. Licitația apare ca fiind anulată în sistem de vineri, 19 ianuarie.

Vorbim, de fapt, despre același ofertant care se înscrisese și la prima licitație, anulată, de altfel, din cauză că acesta nu depusese la timp garanția de participare. Asocierea despre care este vorba este constituită din COSTRUCȚII ERBAȘU SA (București) – SC EURAȘ SRL (Satu Mare) – SC DELTA ACM 93 SA (București) – SPA INOVATIONS SRL (București). Același ofertant nu a reușit, nici de această dată, să depună o ofertă admisibilă, astfel că și această cea de-a doua licitație a fost anulată.

Prima dată, contractul ce vizează proiectarea tehnică și execuția reabilitării și consolidării corpului central ale Colegiului Național „Carol I” și ale Operei Române Craiova a fost scos la licitație în vara anului trecut, însă, din cauza ofertelor neconforme, contractul nu a putut fi adjudecat. Acesta are o valoare de 6 milioane de euro, fără TVA, din bugetul local.

Cel mai probabil, municipalitatea va relua licitația, pentru a treia oară.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite