SMART Craiova

Posturi disponibile pentru studenții care doresc să lucreze în Germania

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Dolj organizează selecție pentru studenții care doresc să lucreze în Germania pe perioada vacanței de vară, adică minim două luni.

Cei care pot participa trebuie să aibă între 18 și 35 de ani, să urmeze cursuri la zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată, și să aibă cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

„Pentru anul 2018, sunt disponibile 50 de posturi în domeniul hotelier–gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor. Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Dolj se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, str. Eugeniu Carada, nr. 13A, în vederea înregistrării dosarelor. Ȋnregistrarea se va desfășura până pe data de 09.02.2018, ȋn intervalul luni-joi, orele 09.30–15.30 și vineri, orele 09.30 – 12.30”

au transmis reprezentanții AJOFM Dolj.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora se găsesc pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, www.dolj.anofm.ro.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite