SMART Craiova

Stadionul „Ion Oblemenco”, în competiție pentru „Stadionul anului 2017”

Stadionul „Ion Oblemenco” a fost nominalizat pentru a participa la competiția „Stadionul anului 2017”, de către stadiumdb.com, una dintre cele mai cunoscute platforme online dedicate stadioanelor din întreaga lume.

„Ne bucurăm că valoarea proiectului „Stadion Ion Oblemenco” este apreciată la nivel internațional! Cea mai recentă dovadă o reprezintă nominalizarea stadionului în competiția „Stadium of the Year 2017” (Stadionul Anului 2017) organizată de StadiumDB.com. Proiectul câștigător va fi desemnat atât de către public, cât și de către un juriu specializat. Votul publicului va începe de pe data de 29 ianuarie 2018! Vă vom ține la curent cu link-ul unde vă veți putea susține proiectul favorit”

au scris, pe pagina oficială de Facebook, reprezentanții Companiei Naționale de Investiții, cea care a suportat 90% din costurile arenei din Bănie.

Inaugurarea noului stadion „Ion Oblemenco” a avut loc în data de 10 noiembrie 2017, cu meciul amical dintre CS Universitatea Craiova și Slavia Praga. Stadionul are o capacitate de peste 30.000 de locuri, iar construcția sa a demarat în luna septembrie 2015.

În competiția amintită, arena concurează cu nume precum Stadionul Sankt Petersburg, Stadionul Mercedes-Benz și multe altele. Întreaga listă poate fi consultată aici.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite