SMART Craiova

Blog Club – întâlnirea bloggerilor olteni craioveni, la Biblioteca „Aman”

Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” găzduiește în fiecare zi de marți, începând cu orele 17:00, clubul bloggerilor olteni coordonat de Daniel Botea.

La aceste întâlniri pot participa toți cei care au bloguri sau sunt interesați de acest tip de comunicare și informare. Obiectivul întâlnirilor constă în realizarea schimbului de idei.

Blogurile nu mai reprezintă de multă vreme o noutate în domeniul comunicării. Având parte de transparență și vigoare, pricepere și publicitate, blogurile sunt atât oglinda celor care contribuie cu conținut, cât și canale de informare, dezbatere și comunicare pe care, în grade diferite, fiecare dintre noi le accesează. Fenomenul nu este unul nou, iar faptul că tot mai multe persoane optează pentru crearea unui blog și pentru gestionarea regulată a informațiilor reprezintă o tendință de care bibliotecarii țin cont. Întâlnirile “Blog Club” îi reunesc pe cei mai activi bloggeri din Craiova, fiind spațiul în care posesorii de bloguri discută și se sprijină reciproc”

a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene Alexandru și Aristia Aman.

Aceste întâlnirile sunt organizate de Asociația Bloggerilor Olteni ASBO.ro și au ca scop profesionalizarea bloggerilor și implicarea bloggerilor craioveni în mediatizarea evenimentelor locale și în viața comunității

a declarat Daniel Botea, coordonatorul întâlnirilor.

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite