SMART Craiova

Direcția Publică Comunitară de Asistență Socială, nominalizată la secțiunea „Instituția anului”

Direcția Publică Comunitară de Asistență Socială a Municipiului Craiova a fost nominalizată în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială, la secțiunea „Premiul Instituția anului”.

Toți cei care doresc să susțină instituția craioveană în lupta pentru câștigarea marelui premiu o pot face votând pe link-ul: poll.cnasr.ro/poll/14 până la data de 26 februarie.
Instituția craioveană a fost nominalizată să intre în cursa pentru marele premiu de către Colegiul Național al Asistenților Sociali, structura teritorială Dolj. În competiție sunt înscrise instituții de asistență socială din țară, ONG-uri, Instituția Avocatul Poporului București, Direcții Generale de asistență socială și protecția copilului, cămine de bătrâni.

Ne-am bucurat foarte mult când am aflat că am fost propuși să intrăm într-o competiție de o asemenea amploare în care este aleasă instituția anului în asistență socială. Este o onoare pentru noi, însă consider că activitatea pe care am desfășurat-o și construit-o de-a lungul anilor, realizările noastre, calitatea serviciilor pe care le oferim ne dau această șansă”

a spus Ioana Stoian, director Direcţia Publică Comunitară de Asistenţă Socială a Municipiului Craiova.

Instituția craioveană funcţionează ca instituţie publică de specialitate cu personalitate juridică în subordinea Consiliului Local Craiova, din data de 1 ianuarie 2017, conform H.C.L. nr. 213/2016, însă oferă servicii sociale din anul 1995. Instituţia se organizează şi funcţionează pe baza următoarelor principii: solidaritate socială, respectarea demnităţii umane, universalitatea și parteneriatul.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite