SMART Craiova

Naționala României a ajuns la Craiova

Jucătorii Echipei Naționale a României au aterizat în urmă cu câteva ore pe Aeroportul Internațional Craiova.

După victoria cu Israel, 2-1, naționala României se pregătește de meciul cu Suedia, care va fi marți, de la ora 21:30. Jucătorii lui Cosmin Contra și staff-ul naționalei au ajuns astăzi la prânz la Craiova, unde au fost așteptați de mai mulț fani, care au luat autografe și s-au fotografiat cu jucătorii favoriți.

La sosire, Felix Grigore, Managerul de competiții din cadrul FRF, a declarat:

Eu cred că nu vor fi probleme. Văd că și zăpada a început să se topească. Mă refer la ceea ce înseamnă în jurul stadionului, pentru că sunt convins că va fi o atmosferă frumoasă. Terenul sper să nu se rupă și să reziste.

De asemenea, acesta a mărturisit că tot ceea ce ține de Universitatea Craiova îl bucură:

Sunt foarte fericit pentru Bancu că a reușit să ajungă la Echipa Națională ca titular. I-am ținut pumnii din tribune aseară. Îmi amintesc că eram la Universitatea Craiova când a fost transferat Nicușor și îmi amintesc începuturile sale la Universitatea Craiova. Mereu mă bucur pentru Nicușor. Mă bucur mult și pentru Mitriță, și el tot oltean. Nu mai eram la Universitatea Craiova când acesta a fost trasferat. Tot ce ține de Universitatea Craiova mă bucură foarte mult.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite