SMART Craiova

Universitatea Craiova – CFR Cluj, remiză albă

Universitatea Craiova și CFR Cluj au remizat, 0-0, pe „Ion Oblemenco”, într-un meci fără nicio ocazie clară de gol.


Prima repriză a fost una încrâncenată, jucându-se foarte mult la mijlocul terenului. Singura ocazie de poartă a primei reprize a aparținut CFR-ului când Hoban a expediat un șut puternic din afara careului, respins fără probleme de Mitrovic.


După pauză Craiova controlat mai mult balonul iar singura ocazie i-a aparținut lui Alexandru Mitriță, Vâtcă intervenind excelent.
În repriza a doua au debutat pentru Universitatea Craiova și transferurile acestei ierni, Florin Gardoș și Dominik Glavina, înlocuindu-i pe Renato Kelic și pe Santos, ambii acuzând probleme musculare.

În opinia mea nu a fost un meci bun, nu mi-a plăcut acest meci, nu am practicat un fotbal bun, am făcut multe greșeli datorate stării gazonului. Am încercat să schimbăm pe parcursul jocului, să găsim o soluție, însă nu am reușit astăzi. CFR a făcut o partidă bună și este și motivul pentru care se află pe poziția pe care se află. Dacă este să caracterizez într-un singur cuvânt partida de astăzi, acesta ar fi echilibru. Santos si Kelic probabil datorită crampelor musculare datorate terenului nu au mai putut continua. Nu este deloc simplu să evoluezi pe un astfel de teren”

a declarat la finalul partidei antrenorul Devis Mangia.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite